Topp oppfølging

Personlig trener hjelper deg i gang helt gratis!

Aldri trent på senter før? Erfaring som støttemedlem fra tidligere? Uavhengig av type medlemskap så vil vi sørge for at du får starthjelpen du trenger!

Veiledning på alle apparater
En av våre dyktige personlige trenere vil gå gjennom alle apparatene på senteret sammen med deg slik at du er trygg på hvordan du bruker de. Og glemmer du noe så er vi der for å bli spurt!

Treningsprogram tilpasset deg
Etter samtale med personlig trener, hvor vi lytter på dine ønsker, lager vi et program tilpasset deg og din hverdag. Med en plan å følge får du mer igjen for treningen din!

Treningsøkt sammen med personlig trener
Når du har fått treningsprogrammet blir vi med deg på din første økt slik at du er trygg på hvordan du gjennomfører programmet og kan stille oss spørsmål rundt programmet om det er noe du er usikker på!

Selvsagt kan du også benytte deg av personlig trener også i fortsettelsen. Vi har hyggelige priser på PT-timer! Les mer på http://highquality.no/personlig-trener.

 

Innbydende lokaler med god luftkvalitet

Ryddige, rene og pene for ditt velvære.

I dag har kondisjonsapparatene blitt det mest populære utstyret på treningssenteret. Det stiller nye krav. Lokalene vårt har naturlig forutsetninger for god luft med stor takhøyde. Våre ventilasjonsanlegg er kraftig dimensjonert og gir deg svale treningsforhold selv på de varmeste sommerdagene.

Flotte garderober
Vi har varmekabler i hele garderoben slik at du skal kjenne den lune varmen under føttene på de kalde vinterdagene.  I Hønefoss har vi skillevegger mellom dusjene for litt mer privatliv, mens vi på Vik Torg har individuelle dusj -og omkledningsrom for fullstendig privatliv!

Trivselsområde
Her kan du sitte og slappe av mens du venter på at din treningspartner skal komme. Forsyn deg gjerne med kaffe eller te for kosens skyld.

Suveren tilgjengelighet

Din tid er dyrebar og det har vi tenkt på.

Sentral beliggenhet
I Hønefoss finner du oss På Eikli rett ved Osloveien. I Hole på VIk Torg. Felles for begge plasser er at de har en sentral beliggenhet. Du skal kanskje forbi på vei til jobb? Eller du skal handle på dagligvarebutikken rett ved? Slå to fluer i ett smekk og gjør unna en effektiv treningsøkt!

Glimrende parkeringsforhold
Parker gratis på vår stor parkeringsplass rett utenfor inngangen.

Rause åpningstider
Tren akkurat når det passer deg uansett tid på døgnet!

Moderne treningsfasiliteter

Frivekter, styrkeapparater eller kondisjonsapparater - alt vi har er av den høyeste kvaliteten i markedet.

TV på kondisjonsapparatene
I hoveddelen kan du se TV kondisjonsapparatene. Hva med å se favorittprogrammet ditt mens du trener? 

Lynrask WiFi
Gratis tilgang til vårt trådløse nettverk. Surf og hør på den musikken du selv vil høre på uten å bekymre deg for å bruke opp datakvoten din. Ta med deg nettbrettet ditt og se på Netflix mens du trener. Alle kondisjonsapparater har leselister som passer perfekt til å legge nettbrettet eller mobilen.

Kvinnerom

Et minisenter i senteret!

Kvinner har ofte høyere terskel enn menn for å trene på treningssenter. Vi ønsker å senke denne terskelen og tilbyr derfor kvinner et minisenter i senteret på vår avdeling i Hønefoss. Det gir økt trygghet og en lavere terskel for å komme i gang med trening. Selvsagt har man også tilgang til resten av treningsfasilitetene i hoveddelen.

Bosatt i Hole? Tren gratis til vi åpner ny avdeling på Vik Torg!

Forutsetter medlemskap med binding til 1.1.2021.

BLI MEDLEM