Topp oppfølging

Personlig trener hjelper deg i gang helt gratis!

Aldri trent på senter før? Erfaring som støttemedlem fra tidligere? Uavhengig av type medlemskap så vil vi sørge for at du får starthjelpen du trenger!

Veiledning på alle apparater
En av våre dyktige personlige trenere vil gå gjennom alle apparatene på senteret sammen med deg slik at du er trygg på hvordan du bruker de. Og glemmer du noe så er vi der for å bli spurt!

Treningsprogram tilpasset deg
Etter samtale med personlig trener, hvor vi lytter på dine ønsker, lager vi et program tilpasset deg og din hverdag. Med en plan å følge får du mer igjen for treningen din!

Treningsøkt sammen med personlig trener
Når du har fått treningsprogrammet blir vi med deg på din første økt slik at du er trygg på hvordan du gjennomfører programmet og kan stille oss spørsmål rundt programmet om det er noe du er usikker på!

Selvsagt kan du også benytte deg av personlig trener også i fortsettelsen. Vi har hyggelige priser på PT-timer! Les mer på http://highquality.no/personlig-trener.

 

Innbydende lokaler med god luftkvalitet

Ryddige, rene og pene for ditt velvære.

I dag har kondisjonsapparatene blitt det mest populære utstyret på treningssenteret. Det stiller nye krav. Lokalet vårt har naturlig forutsetninger for god luft med stor takhøyde og gunstig beliggenhet slik at ikke solen steker gjennom vinduene store deler av dagen. Vårt ventilasjonsanlegg er kraftig dimensjonert og gir deg svale treningsforhold selv på de varmeste sommerdagene.

Flotte garderober
Vi har varmekabler i hele garderoben slik at du skal kjenne den lune varmen under føttene på de kalde vinterdagene.  Vi har skillevegger mellom dusjene for litt mer privatliv. Garderobene er i det hele tatt veldig forseggjort da vi vet at dette gjør treningsopplevelsen hyggeligere.

Trivselsområde
Her kan du sitte og slappe av mens du venter på at din treningspartner skal komme. Og du kan kjøpe mat og drikke fra vår vareautomat for enda bedre utbytte av treningsøkten. Eller du kan du forsyne deg med kaffe eller TV for kosens skyld.

Suveren tilgjengelighet

Din tid er dyrebar og det har vi tenkt på.

Sentral beliggenhet
På Eikli rett ved Osloveien. Du skal kanskje forbi på vei til jobb? Eller du skal handle på dagligvarebutikken rett ved? Slå to fluer i ett smekk og gjør unna en effektiv treningsøkt!

Glimrende parkeringsforhold
Parker gratis på vår store parkeringsplass rett utenfor inngangen.

Ingen åpningstider
Tren akkurat når det passer deg uansett tid på døgnet!

Moderne treningsfasiliteter

Frivekter, styrkeapparater eller kondisjonsapparater - alt vi har er av den høyeste kvaliteten i markedet.

TV på kondisjonsapparatene
I hoveddelen kan du se TV kondisjonsapparatene. Hva med å se favorittprogrammet ditt mens du trener? 

Lynrask WiFi
Gratis tilgang til vårt trådløse nettverk. Surf og hør på den musikken du selv vil høre på uten å bekymre deg for å bruke opp datakvoten din. Ta med deg nettbrettet ditt og se på Netflix mens du trener. Alle kondisjonsapparater har leselister som passer perfekt til å legge nettbrettet eller mobilen på.

Egen Treningsapp
Last ned din egen treningsapp (mer info) på mobiltelefonen og loggfør treningen din effektivt, både på og utenfor senteret.

Kvinnerom

Et minisenter i senteret!

Kvinner har ofte høyere terskel enn menn for å trene på treningssenter. Vi ønsker å senke denne terskelen og tilbyr derfor kvinner et minisenter i senteret. Det gir økt trygghet og en lavere terskel for å komme i gang med trening. Selvsagt har man også tilgang til resten av treningsfasilitetene i hoveddelen.

Bosatt i Hole? Tren gratis til vi åpner ny avdeling på Vik Torg!

Forutsetter medlemskap med binding til 1.1.2021.

BLI MEDLEM