Kom i form med meg!

Jeg er ny PT på HQ, og klar for å hjelpe deg til å nå ditt mål!

Blogg

Kom i form med meg!

Jeg er ny PT på HQ, og klar for å hjelpe deg til å nå ditt mål!

Jeg er en treningsglad og positiv jente fra Holebygda som har vært aktiv stort sett hele livet. Jeg har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi fra Atlantis Medisinske Høgskole, i tillegg til at jeg nettopp har fullført personlig trener utdannelsen hos AFPT. 

Jeg tror på en sunn livsstil og vet at kombinasjonen av fysisk aktivitet og et sunt kosthold vil gjøre kroppen din godt. Med min spisskompetanse på området vil jeg være godt rustet til å hjelpe deg som ønsker å ta kontroll over egen livsstil. 

Er du nysgjerrig og ønsker å ta en prat? Send meg gjerne en mail på kine@highquality.no

Med vennlig hilsen
Kine Haugen
Personlig trener og ernæringsrådgiver

Kine Haugen

Personlig trener og ernæringsrådgiver

  • 483 04 930

Tom-Erik Lukkedal
  • Kondisjon
  • Trening
  • Løpe

Kom i form til Ringeriksmaraton

8 gode tips på veien!

Kine Haugen
  • Kosthold
  • Livsstil
  • Trening

Magiske mandager

Gi bedre helse en sjanse!

Kine Haugen
  • Kosthold
  • Vitamin D

Derfor må vi være ekstra påpasselige med vitamin D nå!

Får du tilstrekkelig tilførsel av næringsstoffer, vitaminer og mineraler?